Meteen naar de inhoud

Laten we kennis maken

Over ons

Over ons

Voor een goed visie op de toekomst van jouw bedrijf, is kennis van zaken nodig.

Digitaliseringsplan.nl is een initiatief van een een groep succesvolle ondernemers in het MKB in samenwerking met een groep specialisten op het gebied van online marketing. Samen willen zij bedrijven helpen de volgende stap te maken in hun digitalisering.

Wij hebben kennis over bedrijfsprocessen, strategie, software development, (online) marketing en sales. Samen met de kennis die jij in huis hebt over jouw bedrijf, vormt dat de basis van een krachtige visie voor de toekomst.

Onze adviseurs kunnen snel schakelen. Een aantal van hen opereert al jaren op directieniveau binnen het MKB. Je krijgt daarmee een gelijkwaardige sparringpartner, die weet waar kansen liggen.

Een eerste stap is het invullen van de Quickscan. Na het invullen van de Quickscan, neemt één van onze adviseurs contact op

Culturele instelling

Een voorbeeld van één van onze klanten. Dit is een grote culturele instelling gevestigd in Overijssel. Door jarenlang in te zetten op innovatie, hebben ze een unieke positie binnen hun markt weten te verkrijgen. Jaarlijks organiseren ze 900 evenementen voor zo’n 140.000 kinderen. In hun interne CRM koppelt de organisatie zowel offertes, facturatie en de productie. Het CRM systeem is gekoppeld aan de boekhouding, waardoor het inboeken van zo’n 10.000+ facturen op jaarbasis volledig automatisch gaat. Ook online zijn ze zeer goed zichtbaar. Door deze slimme automatisering is er geen boekhouder en waren er daarnaast 3 fulltime banen niet meer nodig.

VEEL

regels CODE

EURO’s

kostenbesparing

10.000

Facturen
automatisch
ingeboekt

Uitgeverij

Een ander voorbeeld van één van onze klanten is een uitgeverij. Deze uitgeverij hebben we geadviseerd op het gebied van hun online vindbaarheid. De door een externe partij ontwikkelde website, was 6 jaar oud. We hebben deze website onderzocht en gekeken welke kansen er waren om de website beter te optimaliseren voor Google. Hieruit is een SEO en content advies gekomen. Daarbij is er tevens direct een implementatie gedaan van Google Analytics. Uiteindelijk bleek het best mee te vallen hoeveel uren er voor de doorontwikkeling van de website nodig waren. De uitgeverij besloot midden in de corona-crisis een investering te doen en daarmee een grote stap maken in hun online zichtbaarheid.

15

pagina’s seo advies

40

uren development

22

advies uren

Bekijk of jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Doe een quickscan van jouw bedrijf